d

Köpvillkor

Köpvillkor

Gallery Art Events (org.nr.559135-7891).

Följande allmänna köpvillkor (”Köpvillkoren”) gäller alla beställningar och köp av produkter som görs av en kund via Art Events webbshop. Genom att godkänna och slutföra ett köp i webbshopen accepterar du även dessa Köpvillkor. Kunden har alltid rätt till 14 dagars ångerrätt. Retur frakten står kunden för samt tillkommer en avgift om produkten skadats. 

Gallery Art Events förbehåller sig rätten att när som helst ändra Köpvillkoren, utan att meddela dig i förväg. Den version av Köpvillkoren som du godkänner vid din beställning gäller för ditt köp.

Köp via Art Events omfattas av konsumentköplagen (1990:932) samt lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler.

Om du har några frågor om Köpvillkoren, vänligen kontakta info@artevents.se

Allmänt

I varukorgen och i kassan visas det totala priset inklusive moms efter att eventuella rabatter är avdragna.

Artevents.se förbehåller sig rätten att göra ändringar av priser och sortiment från tid till annan. Gällande pris och sortiment är alltid det som framgår vid tidpunkten för beställning. Vid eventuell slutförsäljning framgår det senast i den orderbekräftelse som skickas till din e-post efter det att beställning skett.

Beställning

Avtal om köp träffas först när Artevents.se skickat orderbekräftelse till den e-postadress du angivit i kassan. Orderbekräftelse skickas till din e-post snarast möjligt efter din beställning har registrerats hos oss. Kontrollera alltid din orderbekräftelse så att din beställning stämmer. I orderbekräftelsen finns även en länk till gällande Köpvillkor. Om något inte

 

Betalning

Du genomför en beställning genom att klicka på “Slutför köp” i kassan. Om du har fått en rabattkod kan du ange denna kod i kassan innan du slutför ditt köp. Det är inte möjligt att kombinera rabattkoder med andra rabatter eller flera rabattkoder.

I kassan visas information om vilka betalsätt som är tillgängliga för dig vid köptillfället. Genom att genomföra en beställning i webbshopen godkänner du att Artevents.se överlåter sin kundfordran till Klarna AB via betalningslösningen Klarna. För att Klarna ska kunna identifiera dig fyller du i bland annat e-postadress och postnummer. Ibland efterfrågas även personnummer och mobilnummer. Vilken information du behöver ange och vilka betalsätt som erbjuds kan variera från tid till annan. Klarna kan även ta en kreditupplysning på dig. Om Klarna väljer att ta en kreditupplysning på dig blir denna upplysning inte synlig för någon annan som begär en kreditupplysning om dig och din kreditvärdighet påverkas inte. Klarna skickar även en kopia på kreditupplysningen per post till dig.

Hos Art events finns flera betalsätt att välja mellan:

  1. Klarna Faktura

Betalning ska göras inom 14 dagar till det konto som anges på fakturan. Fakturan skickas med e-post när din order har lämnat vårt lager. Du behöver alltså inte betala innan du tagit emot din beställning. Du har även möjlighet att ladda ned dina fakturor på www.klarna.se. För att beställa med betalning via faktura måste du uppge ditt fullständiga personnummer. Om du inte önskar uppge ditt personnummer eller om Klarna ger avslag, har du möjlighet att välja något av de andra betalsätten som presenteras i kassan. Leverans mot faktura sker bara till den adress där du är folkbokförd. Vid försenad betalning debiterar Klarna påminnelseavgift, för närvarande 60 kr, samt dröjsmålsränta med 24% plus gällande referensränta.

  1. Klarna Konto

Med detta betalningssätt kan du välja att delbetala visst belopp varje månad. Välj själv vilket belopp du önskar delbetala varje månad, dock lägst en tjugofjärdedel (1/24) av totalbeloppet eller 50 kr inklusive aviavgift. Om du har fler än ett delbetalningsköp hos Klarna så sammanställs de på en och samma månadsfaktura till dig. Klarna Konto har 19,9% i årsränta och 29 kr i aviavgift men 0 kr i uppläggningsavgift. Du avslutar enkelt din delbetalning när du vill genom att sätta in det belopp som återstår.

  1. Kort

Betala med ditt VISA, MasterCard eller American Express och beloppet dras direkt från ditt konto vid köptillfället. All kortinformation är krypterad enligt gällande standard och regler och vi hanterar och sparar inte någon kortinformation.

  1. Banköverföring via internetbank

Om du är kund hos Handelsbanken, Nordea, SEB eller Swedbank kan du betala direkt från din internetbank. I kassan skickas du till din internetbank där du loggar in och godkänner transaktionen, beloppet dras sedan från ditt konto.

  1. Direktbetalning via Mobilt BankID

Betala direkt från ditt bankkonto genom att godkänna med Mobilt BankID. Beloppet dras från ditt konto när du har godkänt transaktionen i mobilen.

Modeller och fullständiga villkor för de olika betalningssätten hittar du på Klarnas hemsida, www.klarna.se.

stämmer i orderbekräftelsen, vänligen kontakta info@artevents.se snarast möjligt.

Leverans

Fri frakt inom Sverige. Leveranstiden är 2 – 5 arbetsdagar efter att du gjort din beställning inom svergie, vid leverans till utlandet kontakta oss för offert.

Tor ‒ Sön: 11:00-16:00
Kontakta oss för tidsbokning

Spinnmästarevägen 2
437 34, Lindome